Πόσους φίλους είχε η Taylor Swift;

Uncategorized xEN

Η διάσημη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, γνωστή για τις συχνές αλλαγές στους ερωτικούς της συντρόφους, ετοιμάζεται να παντρευτεί για πρώτη φορά. Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο Τζο Άλουιν, με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση εδώ και έξι χρόνια. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες, η αγάπη τους θα σφραγιστεί σύντομα με γάμο1.

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τζο Άλουιν αρραβωνιάστηκαν κρατώντας τα πάντα στην απόλυτη μυστικότητα, μέχρι που ένας “φίλος του ζευγαριού” αποκάλυψε τα νέα στους βρετανικούς δημοσιογράφους. Φαίνεται ότι η Τέιλορ Σουίφτ φορά τον αρραβωνιαστικό δαχτυλίδι της μόνο σε κλειστούς χώρους, καθώς δεν θέλει να αποκαλύψει ότι σύντομα θα γίνει νύφη1.

Ο Τζο Άλουιν είναι ένας βρετανός ηθοποιός, παραγωγός και συνθέτης τραγουδιών. Έχει συνεισφέρει επίσης σε αρκετά τραγούδια από το άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ “Folklore”, όπως τα “Exile”, “My Tears Ricochet”, “August”, “Betty”1.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποιος είναι ο Τζο Άλουιν;
Ο Τζο Άλουιν είναι ένας βρετανός ηθοποιός, παραγωγός και συνθέτης τραγουδιών. Έχει συνεισφέρει σε αρκετά τραγούδια από το άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ “Folklore”.

Πόσο καιρό βρίσκεται η Τέιλορ Σουίφτ σε σχέση με τον Τζο Άλουιν;
Η Τέιλορ Σουίφτ βρίσκεται σε σχέση με τον Τζο Άλουιν εδώ και έξι χρόνια.

Εξηγήσεις Όρων

Αρραβωνιαστικό Δαχτυλίδι: Ένα δαχτυλίδι που δίνεται σε μια γυναίκα από τον σύντροφό της ως σύμβολο της δέσμευσής τους να παντρευτούν.

Άλμπουμ: Μια συλλογή τραγουδιών που κυκλοφορούν ως μια μονάδα.