Πώς χρησιμοποιεί η Amazon το γενετικό AI;

Uncategorized

Η Amazon χρησιμοποιεί τη γεννήτρια τεχνητής νοημοσύνης (AI) για να βελτιώσει την εμπειρία των πωλητών και των αγοραστών στην πλατφόρμα της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της δημιουργίας περιγραφών προϊόντων, τίτλων και λεπτομερειών καταχώρησης με τη χρήση των εργαλείων AI που έχει αναπτύξει η ίδια η εταιρεία1. Αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούν μεγάλα μοντέλα γλώσσας (LLMs) που έχουν εκπαιδευτεί σε μεγάλες ποσότητες δεδομένων, επιτρέποντάς τους να αναγνωρίζουν, να προβλέπουν, να δημιουργούν, να μεταφράζουν και ακόμη και να συνοψίζουν κείμενο1.

Οι πωλητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις περιγραφές που δημιουργούνται από την AI όπως παρέχονται ή να τις προσαρμόσουν για να προσθέσουν περισσότερη προσωπικότητα. Οι πωλητές απλώς περιγράφουν συνοπτικά το προϊόν και αφήνουν το υπόλοιπο έργο στα νέα εργαλεία γεννήτριας AI της Amazon1. Είναι στην κρίση του κάθε πωλητή να αποφασίσει εάν το παραγόμενο περιεχόμενο είναι ακριβές και περιεκτικό αρκετά για να πάει απευθείας στον κατάλογο της Amazon. Έχουν επίσης την επιλογή να προσαρμόσουν το κείμενο για να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά1.

Παρά το γεγονός ότι αυτά τα εργαλεία φαίνονται ενθαρρυντικά στη θεωρία, η αναπαραγωγή των ίδιων αποτελεσμάτων στην πραγματική ζωή μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη. Οι περιγραφές των προϊόντων της Amazon έχουν αποδειχθεί λιγότερο ελκυστικές τους τελευταίους μήνες1. Ωστόσο, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την επίδραση αυτών των νέων εργαλείων στις περιγραφές των προϊόντων και τις πωλήσεις1.

Η Amazon δεν είναι η μόνη εταιρεία που χρησιμοποιεί γεννήτρια AI για να βελτιώσει την παραγωγή κειμένου. Υπάρχουν πολλά εργαλεία, όπως το Jasper AI και το WordAi, που χρησιμοποιούν παρόμοιες τεχνολογίες για να αναδιατάξουν τις λέξεις ή τις προτάσεις σε ένα παράγραφο, βελτιώνοντας συχνά την αναγνωσιμότητα και δομώντας τις ιδέες πιο καθαρά24. Αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούν τεχνολογίες AI όπως το GPT-3, ένα νευρωνικό δίκτυο μηχανικής μάθησης που μπορεί να σαρώσει τεράστια σύνολα δεδομένων για να ανακτήσει σχετικές πληροφορίες24.

Τα εργαλεία αυτά μπορούν να πάρουν το γραπτό σας και να το αναδιατάξουν πολλές φορές, αλλάζοντας τις επιλογές των λέξεων, το μήκος των προτάσεων και τη δομή των προτάσεων, εξασφαλίζοντας ότι επικοινωνείτε τις ιδέες σας αποτελεσματικά24. Με περισσότερα από 50 πρότυπα για να επιλέξετε, τα εργαλεία αναδιάταξης παραγράφων του Jasper μπορούν να μεταφέρουν το μήνυμά σας με πιο συνοπτικό, πιο ευανάγνωστο μορφότυπο2.

Τέλος, η Amazon χρησιμοποιεί επίσης τη γεννήτρια AI για δημιουργική γραφή. Με τη χρήση του μοντέλου GPT-2-XL που προ-εκπαιδεύτηκε στο Amazon SageMaker, οι συγγραφείς μπορούν να δημιουργήσουν κείμενο βασισμένο στην προτροπή τους για να βοηθήσουν στη σύνθεση πεζογραφίας και ποίησης5.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *