Είναι η BlackBerry εταιρεία ασφάλειας;

Uncategorized

Η BlackBerry είναι μια διεθνής εταιρεία που παρέχει λογισμικό και υπηρεσίες για κυβερνοασφάλεια, διαχείριση τερματικών σημείων, ενσωματωμένα συστήματα, οχήματα που ορίζονται από λογισμικό, διαχείριση κρίσιμων συμβάντων και ασφαλείς επικοινωνίες1. Η εταιρεία διαθέτει μια ομάδα απόκρισης σε περιστατικά ασφάλειας προϊόντων (PSIRT), η οποία ανταποκρίνεται και ερευνά αναφορές για ευπάθειες ασφαλείας στα προϊόντα της BlackBerry6.

Κυβερνοασφάλεια και ιδιωτικότητα

Η BlackBerry είναι αφοσιωμένη στη βελτίωση της ασφάλειας των προϊόντων της και στην ταυτόχρονη προστασία της ιδιωτικότητας των χρηστών2. Η εταιρεία έχει υιοθετήσει πολιτικές και πρακτικές που απαιτούν από τους επαγγελματικούς συνεργάτες της να εργάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα και να σέβονται την ιδιωτικότητα των πελατών τους4.

Η BlackBerry υποστηρίζει το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα και περιγράφει τις πρακτικές της σχετικά με τη συλλογή, χρήση και κοινοποίηση προσωπικών πληροφοριών μέσω της Πολιτικής Ιδιωτικότητας της BlackBerry4. Η εταιρεία ενσωματώνει την αρχή της Ιδιωτικότητας από τον Σχεδιασμό σε κάθε προϊόν και υπηρεσία της BlackBerry5.

Συνεργασία και ανταπόκριση σε περιστατικά ασφάλειας

Η ομάδα PSIRT της BlackBerry συνεργάζεται με πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές, κυβερνήσεις, ακαδημαϊκούς και την κοινότητα έρευνας ασφαλείας2. Η συνεχής επαφή με αυτές τις ομάδες βοηθά τη BlackBerry να παρέχει ένα μοναδικό επίπεδο ασφάλειας στους πελάτες της. Η εταιρεία χορηγεί και φιλοξενεί πολλές διασκέψεις ασφαλείας παγκοσμίως κάθε χρόνο, προωθώντας τη συνεργασία και την ανταλλαγή ιδεών, τεχνολογίας και τεχνικών2.

Επίδραση στη βιομηχανία και την κοινότητα

Η BlackBerry δεσμεύεται να ενισχύει τις κοινότητες και να προστατεύει το περιβάλλον4. Η εταιρεία υποστηρίζει την απαγόρευση της χρήσης παράνομα εξορυσμένων, μεταφερόμενων ή εμπορευματοποιούμενων μεταλλευμάτων και μετάλλων που προέρχονται από αυτά4.

Συνολικά, η BlackBerry αποτελεί μια εταιρεία ασφάλειας που εστιάζει στην προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικότητας των χρηστών της, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με τη βιομηχανία και την κοινότητα για τη βελτίωση της κυβερνοασφάλειας και της ανταπόκρισης σε περιστατικά ασφάλειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *