Η BlackBerry ανακοινώνει βοηθό κυβερνοασφάλειας που ενισχύεται από την Γεννητική Τεχνητή Νοημοσύνη

Uncategorized

Η BlackBerry Limited (NYSE: BB; TSX: BB) ανακοίνωσε τον νέο της βοηθό κυβερνοασφάλειας που ενισχύεται από την Γεννητική Τεχνητή Νοημοσύνη για τις ομάδες του Κέντρου Λειτουργιών Ασφάλειας (SOC). Η λύση επιχειρηματικού επιπέδου λειτουργεί ως αναλυτής SOC παρέχοντας ανάλυση κυβερνοαπειλών βασισμένη στη Γεννητική Τεχνητή Νοημοσύνη και υποστήριξη για την ενίσχυση των λειτουργιών των CISO1.

Η λύση, η οποία θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες της Cylance® AI της BlackBerry, προβλέπει τις ανάγκες των πελατών για να παρέχει προληπτικά πληροφορίες αντί να απαιτεί από τους χρήστες να κάνουν ερωτήσεις χειροκίνητα και συμπιέζει τις ώρες έρευνας σε δευτερόλεπτα. Πλήρως ενσωματωμένη στην κονσόλα Cylance, παράγει ένα φυσικό ροή εργασίας αντί για μια αναποτελεσματική εμπειρία chatbot1.

Η BlackBerry έχει προσφέρει μετασχηματιστική καινοτομία για σχεδόν σαράντα χρόνια και συνεχίζει να θέτει ένα πρότυπο στην τεχνολογική βιομηχανία. Στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η εταιρεία έχει σήμερα περισσότερα από πέντε φορές τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας AI/ML από τους ανταγωνιστές και η Τεχνητή Νοημοσύνη ενσωματώνεται σε όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας1.

Η BlackBerry ήταν επίσης μία από τις πρώτες υπογράφουσες του εθελοντικού Κώδικα Δεοντολογίας του Καναδά για την υπεύθυνη ανάπτυξη και διαχείριση των προηγμένων συστημάτων Γεννητικής Τεχνητής Νοημοσύνης1.

Ο βοηθός κυβερνοασφάλειας που ενισχύεται από την Γεννητική Τεχνητή Νοημοσύνη της BlackBerry θα είναι αρχικά διαθέσιμος σε ένα επιλεγμένο γκρουπ πελατών1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *