Η Νιγηριανή Κυβέρνηση Υποστηρίζει τις Πρωτοβουλίες Τεχνητής Νοημοσύνης με Χορηγίες 290.000 Δολαρίων

Uncategorized

Η κυβέρνηση της Νιγηρίας σχεδιάζει να χορηγήσει 5 εκατομμύρια νάιρα (περίπου 6444 δολάρια) σε κάθε μία από τις 45 επιχειρήσεις και ερευνητές που επικεντρώνονται στην τεχνητή νοημοσύνη1. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί σε συνολικά 289.980 δολάρια (225 εκατομμύρια νάιρα) που δίνονται για τον σκοπό της τεχνητής νοημοσύνης2. Αυτές οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν από τον υπουργό2.

Σύμφωνα με τον Bosun Tijani, αυτό το πρωτοποριακό σχέδιο προτίθεται να χορηγήσει 5 εκατομμύρια νάιρα σε χορηγίες σε 45 επιχειρήσεις και ερευνητές που αφιερώνονται στην περαιτέρω προώθηση της τεχνολογίας της τεχνητής νοημοσύνης3. Κάτω από αυτή την πρωτοβουλία, συνολικά 45 αξίζουσες επιχειρήσεις και ερευνητές θα λάβουν κάθε ένα 5 εκατομμύρια νάιρα σε χορηγίες4.

Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς της τεχνολογίας στη σύγχρονη εποχή και η Νιγηρία επιδιώκει να ενισχύσει την ανάπτυξη και την καινοτομία σε αυτόν τον τομέα. Η υποστήριξη της κυβέρνησης σε αυτές τις πρωτοβουλίες είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη αυτού του στόχου. Με τη χορήγηση αυτών των χορηγιών, η Νιγηρία ελπίζει να ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, δημιουργώντας ένα ισχυρό οικοσύστημα τεχνητής νοημοσύνης στη χώρα4.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *