Ο αγώνας των Τεχνητής Νοημοσύνης και η απειλή των deepfakes στην κυβερνοασφάλεια

Uncategorized

Η εταιρεία ιδρύθηκε από πρώην αξιωματικούς της μονάδας 8200 και ειδικούς στην τεχνητή νοημοσύνη, μαζί με καθηγητές από το Stanford και το MIT, κάτω από μια βαθιά ανησυχία για την ασφάλεια των παγκόσμιων δημοκρατικών θεσμών και τη μελλοντική ικανότητα των ανθρώπων να εμπιστεύονται αυτά που βλέπουν και ακούνε1.

Στη σημερινή εποχή, η τεχνητή νοημοσύνη (AI) έχει καταστεί ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Με την εξέλιξη των τεχνολογιών AI, οι απειλές κυβερνοασφάλειας έχουν επίσης εξελιχθεί, και τώρα τα deepfakes αποτελούν τη νέα απειλή στον τομέα1. Τα deepfakes είναι ψεύτικα βίντεο ή εικόνες που δημιουργούνται με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και μπορούν να παρουσιάσουν ανθρώπους να κάνουν ή να λένε πράγματα που δεν έχουν πραγματικά κάνει ή πει.

Η ανησυχία για την ασφάλεια των δημοκρατικών θεσμών και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στα μέσα ενημέρωσης έχει οδηγήσει στη δημιουργία της εταιρείας από πρώην αξιωματικούς της μονάδας 8200 και ειδικούς στην τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και καθηγητές από το Stanford και το MIT1. Ο στόχος της εταιρείας είναι να αντιμετωπίσει την απειλή των deepfakes και να προστατεύσει τη δημοκρατία και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στα μέσα ενημέρωσης.

Για να αντιμετωπίσουν αυτήν την απειλή, οι ειδικοί στην τεχνητή νοημοσύνη και οι καθηγητές από το Stanford και το MIT εργάζονται από κοινού για την ανάπτυξη τεχνολογιών που θα επιτρέψουν την ανίχνευση και την καταπολέμηση των deepfakes1. Με τη βοήθεια αυτών των τεχνολογιών, η εταιρεία ελπίζει να ενισχύσει την κυβερνοασφάλεια και να διασφαλίσει την ακεραιότητα των πληροφοριών που λαμβάνουν οι άνθρωποι από τα μέσα ενημέρωσης.

Συνοψίζοντας, η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης έχει οδηγήσει στην εμφάνιση νέων απειλών κυβερνοασφάλειας, όπως τα deepfakes. Η εταιρεία που ιδρύθηκε από πρώην αξιωματικούς της μονάδας 8200, ειδικούς στην τεχνητή νοημοσύνη και καθηγητές από το Stanford και το MIT, εργάζεται για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής και την προστασία των δημοκρατικών θεσμών και της εμπιστοσύνης των ανθρώπων στα μέσα ενημέρωσης1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *