Νέα Γεύση Coca-Cola Δημιουργημένη από Τεχνητή Νοημοσύνη: Η Άποψη των Δοκιμαστών

Uncategorized

Μια νέα συνταγή Coca-Cola, δημιουργημένη με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, προκάλεσε αντιδράσεις στους δοκιμαστές γεύσης στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, καθώς προσπαθούσαν να καταλάβουν τη μελλοντική γεύση1. Κάποιοι εξέφρασαν θετικά σχόλια για το νέο ποτό, ενώ άλλοι δεν δίστασαν να κριτικάρουν τη γεύση του.

Ορισμένοι δοκιμαστές είχαν θετικά σχόλια για τη νέα γεύση. Ο Emmanuel, για παράδειγμα, είπε στο Fox News ότι πιστεύει πως “η Coca-Cola που δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη είναι καλύτερη από την ανθρώπινη δοκιμασμένη και αποδεδειγμένη Coca-Cola”1. Πρόσθεσε ότι το νέο ποτό έχει κάτι που θα τον κάνει να αρχίσει να πίνει Coca-Cola1.

Ωστόσο, όχι όλοι ήταν ικανοποιημένοι με τη γεύση. Η Mitra, για παράδειγμα, δήλωσε ότι το ποτό “έχει γεύση φαρμάκου” και προτιμά “την παλιά, παραδοσιακή Coca-Cola”1.

Η περιορισμένης έκδοσης Coca-Cola, ονομασμένη Y3000 λόγω της “μελλοντικής γεύσης” της, κυκλοφόρησε στις 12 Σεπτεμβρίου και η συνταγή καθώς και η συσκευασία της σχεδιάστηκαν με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης1. Η Coca-Cola δήλωσε ότι χρησιμοποιεί τις αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, για να “οδηγήσει νέες προσεγγίσεις, περισσότερα πειράματα και βελτιωμένη ταχύτητα στην αγορά”1.

Συνολικά, η ανταπόκριση στη νέα γεύση Coca-Cola Y3000 ήταν μεικτή, με κάποιους να την εκτιμούν και άλλους να την κριτικάρουν. Ωστόσο, η χρήση τεχνητής νοημοσύνης στη δημιουργία της συνταγής αποτελεί ένα ενδιαφέρον βήμα προς το μέλλον για τη βιομηχανία των αναψυκτικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *