Η Voicemod παρουσιάζει τον AI Text-to-Song Generator μετά την απόκτηση της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Voctro Labs

Uncategorized

Η εταιρεία Voicemod, μια εταιρεία που ειδικεύεται στον τομέα του επαυξημένου ήχου, παρουσίασε πρόσφατα το νέο της εργαλείο Text-to-Song, το οποίο προσθέτει μια μουσική διάσταση στη δημιουργία συνθετικής φωνής1. Το εργαλείο αυτό κυκλοφόρησε λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Voctro Labs, η οποία ειδικεύεται στη δημιουργία εικονικών τραγουδιστών, για ένα ανακοινωθέν ποσό1.

Το Text-to-Song εφαρμόζει την τεχνολογία της συνθετικής φωνής της Voicemod σε σύντομες μουσικές ερμηνείες και είναι διαθέσιμο σε οποιονδήποτε ιστοφυλλονοτή1. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα κομμάτι από τον κατάλογο τραγουδιών της Voicemod και ένα από τα επτά διαθέσιμα AI τραγουδιστικά φωνητικά, και στη συνέχεια να γράψουν στίχους για να αντικαταστήσουν τα αρχικά λόγια1. Η Voicemod υπόσχεται περισσότερες επιλογές για τραγούδια, φωνές, όργανα και μελωδίες, καθώς και ένα ακόμη παραγωγικό AI1.


Η εισαγωγή του AI Text-to-Song Generator από την Voicemod ανοίγει νέους ορίζοντες στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης και της μουσικής. Με τη βοήθεια αυτής της τεχνολογίας, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα τραγούδια, εκφράζοντας τη δημιουργικότητά τους και προσφέροντας μια νέα εμπειρία στον τομέα του ήχου.


Η απόκτηση της Voctro Labs από την Voicemod δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας να επεκτείνει τις δυνατότητές της στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και της συνθετικής φωνής. Με τη συνεργασία αυτών των δύο εταιρειών, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν ακόμη περισσότερες καινοτομίες και βελτιώσεις στο μέλλον.


Η εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης στον τομέα της μουσικής και της φωνής αναμένεται να έχει μακροπρόθεσμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *