Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ξεκίνησε η ροή των αποτελεσμάτων - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Κυριακή, 26 Μαΐου 2019

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ξεκίνησε η ροή των αποτελεσμάτων


Ξεκίνησε από το υπουργείο Εσωτερικών η ροή των αποτελεσμάτων για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, την ώρα που οι βασικοί διεκδικητές των μεγάλων δήμων και των περιφερειών της χώρας βρίσκονται επί ποδός και εν αναμονή μιας ασφαλούς εκτίμησης αποτελέσματος.


Το πρώτο ασφαλές συμπέρασμα για τα αποτελέσματα αναμένεται να εξαχθεί γύρω στις 21.00 - 22.00. 
Στην Περιφέρεια Αττικής στο 3,2% των αποτελεσμάτων προηγείται ο Γιώργος Πατούλης με 36,8% και στη δεύτερη θέση η Ρένα Δούρου με 20,6%.
Σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα (ενσωμάτωση 18,8%), ο Κώστας Μπακογιάννης προηγείται στο Δήμο Αθηναίων με ποσοστό 42,9%. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος με 16,7% και στην τρίτη θέση ο Παύλος Γερουλάνος με 13,3%.
Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας (ενσωμάτωση 3,2%) εμφανίζεται να εκλέγεται από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 61,7%, ενώ ακολουθεί ο Χρήστος Γιαννούλης με ποσοστό 11,1%.
Στον Δήμο Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης εμφανίζεται στην πρώτη θέση (ενσωμάτωση 5,3%), με ποσοστό 44,8%, ενώ ακολουθεί ο Νίκος Βλαχάκος με 25,7%.
Την ίδια ώρα exit poll της εταιρείας Interview δίνει προβάδισμα για το Δήμο Θεσσαλονίκης στον Νίκο Ταχιάο με ποσοστό 25,1%, με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα να λαμβάνει, σύμφωνα πάντα με την εκτίμηση 16,5%. Τρίτη εμφανίζεται η Κατερίνα Νοτοπούλου με ποσοστό 15,1% και τέταρτος ο Γιώργος Ορφανός που λαμβάνει 11%.
Μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό από το naftemporiki.gr για τους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας:  Συνεχής ροή αποτελεσμάτων για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->