Αρνείται τις κατηγορίες ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Tuesday, February 13, 2018

Αρνείται τις κατηγορίες ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis
Καμία σχέση με την κατηγορία της δωροδοκίας που του αποδίδουν έχει ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής, όπως αναφέρει ο ίδιος σε υπόμνημά του που κατέθεσε ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Ο κ. Φρουζής, ο οποίος μετέβη στην Ευελπίδων προκειμένου να επικυρώσει την εισαγγελική διάταξη που του απαγορεύει την έξοδο από τη χώρα, μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για δωροδοκία, επαναλαμβάνει ότι ακόμη δεν έχει λάβει γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί και διαβεβαιώνει ότι δεν διανοήθηκε ποτέ να διαφύγει από τη χώρα.
Αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία που του αποδίδεται «χωρίς βέβαια να είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να αντικρούσω ένα προς ένα τα στοιχεία που τη συνθέτουν και με αφορούν». Αναφορικά με την εισαγγελική διάταξη που του απαγορεύει την έξοδο από τη χώρα, τονίζει ότι ουδέποτε διανοήθηκε να «διαφύγει» στο εξωτερικό, καθώς αυτό όχι μόνο θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως τεκμήριο ενοχής αλλά θα του στερούσε και τη δυνατότητα να υπερασπισθεί τον εαυτό του και να συνδράμει τη Δικαιοσύνη στο έργο της ανεύρεσης της αλήθειας. 
Στο υπόμνημά του ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis σημειώνει εξάλλου πως γνώριζε για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση από το καλοκαίρι του 2017 με αφορμή δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών –οι οποίοι στη συνέχεια αποδεσμεύτηκαν. 

No comments:

Post a Comment

-->