Αδ. Γεωργιάδης: Από τη Novartis δεν έχω πάρει ούτε καφέ - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Monday, February 12, 2018

Αδ. Γεωργιάδης: Από τη Novartis δεν έχω πάρει ούτε καφέ«Από τη Novartis δεν έχω πάρει ούτε καφέ» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για «στημένη υπόθεση από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα».


Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι έχει συναντηθεί πολλές φόρες με τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis στην Ελλάδα Κωνσταντίνο Φρουζή, γιατί ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Εταιρειών Ελλάδας. 
Σημείωσε ακόμη ότι η «επί τρία χρόνια συνεργάτης του κ. Παπαγγελόπουλου» εισαγγελέας κ. Τουλουπάκη δεν ερεύνησε τον τροφοδότη λογαριασμό της εταιρείας στην Ελβετία, ύψους 28 εκατ. ευρώ. Εξέφρασε παράλληλα την εκτίμηση ότι από το λογαριασμό αυτό πήγαιναν χρήματα σε γιατρούς του ΕΣΥ και όπως είπε, αποκλείεται να μην βρίσκονται στη λίστα γιατροί - κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. η κ. Τουλουπακη σταμάτησε την έρευνα στον τροφοδότη λογαριασμό και έφτασε στους προστατευόμενους μάρτυρες, γιατί δεν είχε σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά να παίξει πολιτικά παιχνίδια.
Σε ό,τι αφορά τον Ευ. Αντώναρο, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε δεν ζήτησε ο ίδιος τη διαγραφή του από τη Ν.Δ., παρότι, όπως είπε, ο κ. Αντώναρος «αμφισβήτησε ευθέως την ηθική του ακεραιότητα». «Ο πρόεδρος της Ν.Δ. διέγραψε τον κύριο Αντώναρο γιατί η παράταξη μας τώρα που βάλλεται πρέπει να βαδίσει ενωμένη» πρόσθεσε.
Με αφορμή την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη είπε ότι «η κ. Γκραμπόφσκι έχει στοχοποιηθεί με τρόπο τόσο χυδαίο». «Tην έβαλαν στο κάδρο, τη συκοφάντησαν, λάσπωσαν αυτή τη γυναίκα, χυδαιολόγησαν… έγινε πρωτοσέλιδο… Το έγκλημα της; Είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, πού θα οδηγούσε αυτό; Δεν νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί άλλη γυναικά πολιτικού στη νεότερη ιστορία όσο αυτή» ανέφερε για να προσθέσει: «Προχθές έριξαν μπογιές, στο σπίτι του Μίκη, μετά στη Μαρέβα… πρόκειται για εκτελεστικό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λέω ότι δίνει εντολές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιτίθενται σε όσους αντιδρούν».

No comments:

Post a Comment

-->