Έλαμψαν στο Παρίσι, Στεφανίδη και Κυριακοπούλου - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Thursday, February 8, 2018

Έλαμψαν στο Παρίσι, Στεφανίδη και ΚυριακοπούλουΚάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στην Πόλη του Φωτός, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου πήραν τις δύο πρώτες θέσεις στο άλμα επί κοντώ του διεθνούς μίτινγκ κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Παρίσι.


Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 στο Λονδίνο και Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη, σημείωσε την καλύτερη εφετινή της επίδοση (4.81μ) που την φέρνει στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, μαζί με την Τζεν Σουρ (ΗΠΑ).
Μετά το άλμα που της χάρισε την πρώτη θέση, έβαλε τον πήχη στα 4.91μ για να πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο, αλλά δεν τα κατάφερε. 
Η Κυριακοπούλου, τρίτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου, πραγματοποίησε επίσης το δεύτερο αγώνα της στη σεζόν, μετά την πολύμηνη απουσία της λόγω της γέννας. Η άλτρια του Ανδρέα Τσώνη ξεπέρασε τα 4.61μ και βελτίωσε κατά ένα εκατοστό το εφετινό της ρεκόρ, άλμα που της χάρισε την δεύτερη θέση.
Η Κυριακοπούλου δείχνει πως είναι σε θέση να ανέβει και ψηλότερα, ωστόσο χρειάζεται χρόνο για να βρει τον αγωνιστικό της ρυθμό. Οι κορυφαίες αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν και πάλι, αυτή τη φορά στον αγωνιστικό χώρο του Ρουέν, το προσεχές Σάββατο (10/1).

No comments:

Post a Comment

-->