Ευ. Αντώναρος: Αντικαταστατική και άκυρη η διαγραφή μου - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Sunday, February 11, 2018

Ευ. Αντώναρος: Αντικαταστατική και άκυρη η διαγραφή μουΤην έντονη αντίδραση του Ευάγγελου Αντώναρου προκάλεσε η διαγραφή του από τη Ν.Δ.. Σε νέα του ανάρτηση στα social media επιτέθηκε στον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι η απόφασή του να τον διαγράψει είναι αντικαταστατική και άκυρη.


«Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και (στην οποία) θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις. Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα», έγραψε ο κ. Αντώναρος και συμπλήρωσε ότι πληροφορήθηκε με έκπληξή του και από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη τίθεται εκτός κόμματος.
Κατά τον πρώην υπουργό, η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη, εφ' όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Όπως ανέφερε, αναμένει από τον κ. Μητσοτάκη που «ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα». Επίσης τον κάλεσε να «δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη» σε βάρος του στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.
«Άλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση - με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο. Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη», κατέληξε.

No comments:

Post a Comment

-->