Δ. Αβραμόπουλος: Πρόκειται για σκευωρία, μηνύω τους ψευδομάρτυρες - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Friday, February 9, 2018

Δ. Αβραμόπουλος: Πρόκειται για σκευωρία, μηνύω τους ψευδομάρτυρεςΑγανάκτηση και λύπη εξέφρασε ο επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναφερόμενος στην εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis, καθώς –όπως είπε- ο δημόσιος διάλογος μονοπωλείται από μια άθλια υπόθεση η οποία έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σκευωρίας.


«Η υπόθεση αυτή προσωπικά δεν με αγγίζει με οποιονδήποτε τρόπο, την αντιμετωπίζω αποκλειστικά ως μια θλιβερή και άθλια υπόθεση συκοφαντίας, υποκινούμενης ψευδορκίας με τη συμμετοχή θλιβερών ψευδομαρτύρων με κουκούλα και άλλων προσώπων», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε.
Μάλιστα, αφήνοντας αιχμές για τους δικαστικούς λειτουργούς που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση, δήλωσε σίγουρος ότι η εγκληματική δράση θα αποκαλυφθεί όταν διεξαχθεί ανεξάρτητη και σοβαρή δικαστική έρευνα.
«Κανένας κουκουλοφόρος ψευδομάρτυρας και καμία σκευωρία από όπου κι αν αυτή οργανώνεται δεν μπορεί να ρίξει ούτε υπόνοια σκιάς στο πρόσωπό μου», σημείωσε και πρόσθεσε: «Επιμένω στον όρο, πρόκειται για σκευωρία».
Ο επίτροπος έκανε λόγο για απίστευτα ψέματα, τα οποία δεν φέρουν τα χαρακτηριστικά της μαρτυρικής κατάθεσης ώστε αυτή να μπορεί να αξιοποιηθεί και πρόσθεσε πως τα ψέματα αυτά έχουν προφανή σκοπό την καθοδηγούμενη ψευδορκία και συκοφάντηση της προσωπικότητάς του.
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Όπως είπε, οι ψευδομαρτυρικές καταθέσεις που σπιλώνουν πολιτικές προσωπικότητες της Ελλάδος στηρίζονται σε εικασίες και αοριστολογίες.
Τέλος, ανέφερε ότι καταθέτει στον Άρειο Πάγο «μηνυτήρια αναφορά κατά των ψευδομαρτύρων», καθώς και αίτημα να ανακληθεί η ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα, για να προστατευθεί  «το κύρος της δικαιοσύνης από κύκλους που λειτουργούν εξωθεσμικά».

No comments:

Post a Comment

-->