Λονδίνο: Έκλεισε το αεροδρόμιο Σίτι, βρέθηκε βόμβα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Monday, February 12, 2018

Λονδίνο: Έκλεισε το αεροδρόμιο Σίτι, βρέθηκε βόμβα από τον Β' Παγκόσμιο ΠόλεμοΤο αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου έκλεισε έπειτα από τον εντοπισμό βόμβας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο κοντά στον ποταμό Τάμεση. Το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό σήμερα όλη την ημέρα και όλες οι πτήσεις θα ματαιωθούν, γεγονός που θα επηρεάσει έως και 16.000 επιβάτες.


Η βόμβα ανακαλύφθηκε χθες στην Αποβάθρα George V στη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών στο αεροδρόμιο του ανατολικού Λονδίνου, όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία.
Οι εργασίες, το κόστος των οποίων φτάνει τα 400 εκατομμύρια λίρες περιλαμβάνουν και την επέκταση του τερματικού σταθμού. Μετά την ολοκλήρωσή τους, δύο εκατομμύρια περισσότεροι επιβάτες τον χρόνο θα μπορούν να χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο από το 2025 και θα πραγματοποιούνται ετησίως επιπλέον 30.000 πτήσεις, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.
Να σημειωθεί ότι πέρυσι περισσότεροι από 4,5 εκατομμύρια επιβάτες χρησιμοποίησαν το αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου.
Στις αεροπορικές εταιρείες που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο αεροδρόμιο περιλαμβάνονται οι: British Airways, Flybe, CityJet, KLM και Lufthansa, που πραγματοποιούν εσωτερικές πτήσεις και πτήσεις σε ευρωπαϊκούς προορισμούς.

No comments:

Post a Comment

-->