Αρνήθηκε ότι δολοφόνησε τον φοιτητή στην Πεντέλη, ο κατηγορούμενος - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Friday, January 26, 2018

Αρνήθηκε ότι δολοφόνησε τον φοιτητή στην Πεντέλη, ο κατηγορούμενος
Σε έντονο κλίμα απολογήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου φοιτητή. Η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε βεντέτα καθώς 14 μήνες μετά το θάνατο του φοιτητή, ο πατέρας του σκότωσε με πέντε σφαίρες τον πατέρα του 23χρονου κατηγορούμενου.


Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι δεν ήταν εκείνος που σκότωσε τον 21χρονο φοιτητή τον Μάιο του 2016 στην Πεντέλη, με τον οποίο όπως είπε ήταν πολύ καλοί φίλοι.
 «Δεν τον σκότωσα εγώ. Εγώ ακόμα και σήμερα στεναχωριέμαι γιατί έχασα ένα φίλο μου... Από την μέρα που εκτέλεσαν τον πατέρα μου άλλαξαν τα πράγματα. Έκανα πάντα ένα μεγάλο λάθος στη ζωή μου, έμπαινα μπροστά για όλους και το πλήρωσα με τη ζωή του πατέρα μου. Ήρθα εδώ να δω την οικογένεια που φρόντιζα το παιδί της, να σκοτώσει πισώπλατα και άνανδρα τον ίδιο μου τον πατέρα» είπε ο κατηγορούμενος.
Αναφερόμενος στη γνωριμία του με το θύμα, ο κατηγορούμενος είπε:
«Γνώρισα το θύμα μέσα από μια κοινή παρέα το 2013 με προμήθευε χασίς. Όταν τον γνώρισα είχε πολλά οικογενειακά προβλήματα. Είχε περάσει σε μια σχολή, δεν ήθελε όμως να πάει. Είχε γλυκαθεί από την αίγλη που σου δίνει να είσαι νταλαβεριτζής και το εύκολο χρήμα. Όπως δήλωσε και ο φονιάς του πατέρα μου ήμουν πάντα από πίσω του. Τον πρόσεχα. Τι ήμουν εγώ για το Θοδωρή; Μακάρι να ήταν εδώ να μπορέσει να καταθέσει για να σταματήσουν διάφοροι να λένε κάποια πράγματα», είπε στην απολογία του.
Ο κατηγορούμενος περιέγραψε στους δικαστές με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε εκείνη τη μοιραία μέρα, όταν συνάντησε τον 21χρονο στην πλατεία κοντά στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.
«Μου έλεγε για διάφορες τιμές για χασίς και ποιότητες. Αυτή η συζήτηση έγινε στο αμάξι. Μου ζήτησε να τον πάω στην Πεντέλη, γενικά ήταν τρομαγμένος. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μίλησε με κάποιον από το πακιστανικό τηλέφωνο που είχε. Μετά μου είπε να του αφήσω την καραμπίνα μου, μια λυμένη σε δύο κομμάτια.  Εγώ ακόμα και σήμερα δεν ξέρω πού είναι η καραμπίνα μου. Του είπα ότι αν χρειαστεί κάτι είμαι εγώ εδώ και δεν χρειάζεται να το πάρει. Αλλά επέμεινε και μου είπε «θα σε καλέσω εγώ μετά». Γνώριζα ότι ήξερε από όπλα, μια φορά μάλιστα μου είχε δείξει ένα όπλο του πατέρα του από το σπίτι του», είπε ο κατηγορούμενος, με την οικογένεια να ξεσπά φωνάζοντας: «ψεύτη, απατεώνα, αλήτη»…
Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως δεν ανησύχησε όταν ο φίλος του δεν του τηλεφώνησε, αλλά είχε αγωνία για το όπλο του.
 «Αν ήθελα να κάνω κάτι παράνομο δεν θα πήγαινα ποτέ με το αμάξι της μητέρας μου και με το όπλο το δικό μου, δε μπορεί να προκύψει ότι το έκανα εγώ», είπε.
 «Από την μέρα που εκτέλεσαν τον πατέρα μου άλλαξαν τα πράγματα. Έκανα πάντα ένα μεγάλο λάθος στη ζωή μου, έμπαινα μπροστά για όλους και το πλήρωσα με τη ζωή του πατέρα μου. Ήρθα εδώ να δω την οικογένεια που φρόντιζα το παιδί της, να σκοτώσει πισώπλατα και άνανδρα τον ίδιο μου τον πατέρα. Εγώ τα έχω 100 κιλά, και όχι μισό γραμμάριο και εξαιρώ τον φοιτητή που ξέφυγε από αυτή την σκ…οικογένεια».
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 5 Φεβρουαρίου οπότε και αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα. 

No comments:

Post a Comment

-->