Σύλληψη αλλοδαπού με πυροκροτητές, στο κέντρο της Αθήνας - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Sunday, January 28, 2018

Σύλληψη αλλοδαπού με πυροκροτητές, στο κέντρο της ΑθήναςΣυναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη αλλοδαπού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν πυροκροτητές και αριθμός ταυτοτήτων. Όπως έγινε γνωστό, είχε χορηγηθεί άσυλο σε αίτηση πρώτου βαθμού, από την Υπηρεσία Διεθνούς Προστασίας.


Πρόκειται πιθανότατα για Αφγανό και εξετάζεται ποια είναι τα πραγματικά στοιχεία του, καθώς και ο ρόλος του.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Λυκαβηττού όπου περιφερόταν ως άστεγος και στην κατοχή του βρέθηκε ένα σακίδιο μέσα στο οποίο ήταν οι πυροκροτητές.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν φαίνεται να είχε μόνιμο κατάλυμα και έμενε σε διάφορα σπίτια μαζί με άλλους αλλοδαπούς.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο συλληφθείς, ο οποίος δηλώνει Αφγανός, έχει καταγραφεί στο παρελθόν επανειλημμένα από αστυνομικές υπηρεσίες για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, δίνοντας διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας κάθε φορά.
Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί βρέθηκαν σε σακίδιο που είχε μαζί του οκτώ πυροκροτητές. Η εξέταση του συλληφθέντα συνεχίζεται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

No comments:

Post a Comment

-->