Γερμανία: Μόνον ένας στους τρεις θεωρεί τον μεγάλο συνασπισμό καλό για τη χώρα - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Wednesday, January 24, 2018

Γερμανία: Μόνον ένας στους τρεις θεωρεί τον μεγάλο συνασπισμό καλό για τη χώραΜόνο το 31% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ο μεγάλος συνασπισμός μεταξύ Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών και Σοσιαλδημοκρατών είναι καλός για την Γερμανία , σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου INSA η οποία έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Bild.


Ένας στους δύο , δηλαδή το 50%, δεν την θεωρεί καλή.
Επίσης, τo 42% πιστεύει ότι ο μεγάλος συνασπισμός θα καταφέρει να εξαντλήσει την τετραετία, ενώ αμφιβάλλει γι' αυτό το 33% .
Σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση, το 34% των ερωτηθέντων απάντησε ότι οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) είναι εκείνοι οι οποίοι κατάφεραν να επιβάλουν τις απόψεις τους στις διερευνητικές συζητήσεις με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD), ενώ το 16% πιστεύει ότι αυτό το κατάφεραν οι Χριστιανοκοινωνιστές (CSU), το αδελφό κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών στη Βαυαρία.
Συνολικά ο ένας στους δύο πιστεύει ότι επικράτησαν τα δύο κεντροδεξιά κόμματα. Τα ευρήματα είναι συντριπτικά κατά των Σοσιαλδημοκρατών, αφού μόνο το 10% απάντησε ότι αυτοί επικράτησαν κατά τις διερευνητικές συζητήσεις. Το 29% απάντησε ότι ούτε οι μεν, ούτε οι δε, επέβαλαν τις απόψεις τους.
Πηγή: ΑΜΠΕ

No comments:

Post a Comment

-->