Τραμπ στο Νταβός: «Πρώτα η Αμερική» δεν σημαίνει απομονωμένη Αμερική - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Friday, January 26, 2018

Τραμπ στο Νταβός: «Πρώτα η Αμερική» δεν σημαίνει απομονωμένη Αμερική«Πρώτα η Αμερική» δεν σημαίνει απομονωμένη Αμερική, τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στην κεντρική ομιλία του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.


Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους παρουσίασε τα επιτεύγματα της κυβέρνησής του στον πρώτο χρόνο της θητείας του, κάνοντας λόγο για ρεκόρ στο χρηματιστήριο, σημαντική μείωση των φόρων η οποία κάνει τις ΗΠΑ πιο ανταγωνιστικές και ταχύτατη πρόοδο στην μείωση των δαιδαλωδών γραφειοκρατικών ρυθμίσεων που εμποδίζουν την ανάπτυξη της παραγωγής στη χώρα του.
Κάλεσε τους επενδυτές να επενδύσουν στις ΗΠΑ, σημειώνοντας ότι «τώρα είναι η ώρα», ενώ έκανε αναφορά και στη μάχη ενάντια σε «καθεστώτα - παρίες».
REUTERS/CARLOS BARRIA
Υπογράμμισε ότι στόχος της κυβέρνησής του είναι η αποπυρηνικοποίηση της Κορεατικής Χερσονήσου, η ήττα των τζιχαντιστικών οργανώσεων όπως το Ισλαμικό Κράτος και η αποφυγή της μετατροπής του Αφγανιστάν για άλλη μία φορά σε ασφαλές καταφύγιο για τρομοκρατικές οργανώσεις.
Ο Ντ. Τραμπ άσκησε επίσης κριτική στη «ληστρική μορφή» που λαμβάνει πολλές φορές το διακρατικό εμπόριο.

No comments:

Post a Comment

-->