Ντ. Μπακογιάννη: Ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται ως αρχηγός κόμματος και όχι ως πρωθυπουργός - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Sunday, January 28, 2018

Ντ. Μπακογιάννη: Ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται ως αρχηγός κόμματος και όχι ως πρωθυπουργός«Η κυβέρνηση είναι διχασμένη, δεν υπάρχει κυβερνητική ομοψυχία», δήλωσε αναφερόμενη στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ότι «διαπραγματεύεται ως αρχηγός κόμματος και όχι ως πρωθυπουργός».


Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Λάρισα, η βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε ότι η κυβέρνηση ξεκίνησε τη διαπραγμάτευση «με τη μικροκομματική λογική, πως ένα τέτοιο εθνικό θέμα θα χρησιμοποιηθεί από τον κ. Τσίπρα για να διχάσει την αντιπολίτευση».
Σε ό,τι αφορά την οικονομία, η κ. Μπακογιάννη είπε πως πρέπει να υπάρξει μείωση φόρων, ενώ τόνισε ότι υπάρχει ιδεολογική διαφορά μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολογία.
«Ο κ. Τσακαλώτος πιστεύει ότι οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται, ενώ εμείς πιστεύουμε ότι υπερφορολογούνται. Εκείνος πιστεύει ότι είναι το ιδεατό από τα μεγάλα πλεονάσματα, να μπορεί να δίνει σε κοινωνικό μέρισμα το ένα δέκατο από αυτά που έχει πάρει από τις τσέπες των Ελλήνων. Εμείς δεν θέλουμε μια κοινωνία επιδοματούχων, αλλά μια κοινωνία που παράγει και κερδίζει, μια κοινωνία που πληρώνει χαμηλούς φόρους, αλλά θα τους πληρώνουν όλοι», είπε η κ. Μπακογιάννη.

No comments:

Post a Comment

-->