Α. Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει χώρος για νέο κόμμα δεξιά της ΝΔ - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Tuesday, January 23, 2018

Α. Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει χώρος για νέο κόμμα δεξιά της ΝΔ«Έχοντας ψηφίσει το μνημόνιο από την αρχή και χωρίς να έχω προσβληθεί από αυτή τη βαριά ασθένεια του αντιμνημονίου, που έπληξε τους Έλληνες και πάνω στην οποία πάτησε ο κ. Τσίπρας για να εκλεγεί, μειδιώ καθώς ακούω τον κ. Τσακαλώτο να λέει ότι έκλεισε με επιτυχία και εύκολα η τρίτη αξιολόγηση» δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.


Για δε το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος από τον στρατηγό ε.α Φρ. Φράγκο, ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανένας χώρος για κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, κυρίως γιατί κανένας δεξιός δεν θα ρισκάρει να μην πέσει ο Τσίπρας. Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο αίσθημα στην κοινωνία είναι να φύγει ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών όσο γίνεται πιο γρήγορα».
Ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του χθεσινού Eurogroup υποστηρίζει μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm» ότι «η αξιολόγηση έκλεισε γρήγορα, γιατί απλώς δεχθήκαμε ό,τι μας είπαν οι ξένοι, χωρίς συζήτηση, χωρίς αντίσταση, χωρίς διαπραγμάτευση. Και γυρνάνε πίσω στην Ελλάδα και επαίρονται γιατί απλώς υπέγραψαν ό,τι τους έδωσαν οι ξένοι. Εδώ μιλάμε για μία πολιτική απάτη, που δεν έχει προηγούμενο, δώσανε το δικαίωμα στην Κομισιόν μόνη της να προχωρήσει στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ», παρατήρησε, διερωτώμενος «τι θα γινόταν στην Ελλάδα, αν το έκαναν αυτό ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος».
«Άρα επί της ουσίας», σημείωσε, «η αξιολόγηση κλείνει γιατί δεχόμαστε τα πάντα και στις αγορές πιθανόν και να βγούμε τον Αύγουστο του 2018, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελειώνει το μνημόνιο. Ο νέος πρόεδρος του Eurogroup είπε χθες ότι η ιδιοκτησία του προγράμματος είναι πολύ σημαντική και πριν τον Αύγουστο, αλλά και μετά τον Αύγουστο, όπου συνεχίζονται όλα τα μνημονιακά μέτρα, άρα για ποια έξοδο μιλάμε;» διερωτήθηκε.
Όσον αφορά τις διαφορετικές τοποθετήσεις στελεχών της ΝΔ σε ό,τι αφορά τα συλλαλητήρια και την εν εξελίξει διαπραγμάτευση για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως ο κ. Τσίπρας με το Σκοπιανό ασχολήθηκε με σκοπό να διασπάσει τη Νέα Δημοκρατία και δεν προσπάθησε να επιτύχει πολιτική συναίνεση.
«Κάνουνε την τρίχα τριχιά» σε ό,τι αφορά τη ΝΔ, αν ο Δένδιας και ο Γεωργιάδης συμφωνούν ως προς το συλλαλητήριο, είπε, και προέβλεψε, πως «σε λίγες μέρες θα έλθει στην Ελλάδα ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, θεσμικά θα δει τρεις ανθρώπους -τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Εξωτερικών και τον υπουργό Εθνικής Αμύνης- και βλέποντάς τους θα ακούσει δύο διαφορετικές κυβερνητικές θέσεις. Αυτό είναι κανονικό, και Βαβέλ είναι η Νέα Δημοκρατία;» παρατήρησε.

No comments:

Post a Comment

-->