ΑΠΘ: Ποντίκια σε ορόφους του κτηρίου διοίκησης - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Tuesday, January 23, 2018

ΑΠΘ: Ποντίκια σε ορόφους του κτηρίου διοίκησηςΤρωκτικά έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες μέρες σε ορόφους του κτηρίου διοίκησης του ΑΠΘ και ήδη ξεκίνησαν μυοκτονίες.


Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του ΑΠΘ, ύστερα από διαπιστώσεις εργαζομένων, ενημέρωσε με επιστολή του τις πρυτανικές Αρχές για την εμφάνιση ποντικιών στους τελευταίους ορόφους του κτηρίου (5ος– 8ος), επισημαίνοντας τον υγειονομικό κίνδυνο. 
Η αναπληρώτρια πρύτανης Ανθρωπίνων Πόρων, Παρασκευή Αργυροπούλου - Πατάκα δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι το ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού, με το οποίο συνεργάζεται το πανεπιστήμιο έχει ως μόνιμη αρμοδιότητά του, μεταξύ άλλων, και τις μυοκτονίες, καθώς σε παλιά κτήρια δεν αποκλείεται να εμφανίζονται τέτοια περιστατικά.
«Ήδη, η πρώτη εφαρμογή για τις μυοκτονίες εφαρμόστηκε εδώ και μέρες, ωστόσο, απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα για να φανούν τα αποτελέσματα. Γίνεται συνεχής παρακολούθηση και εποπτεία και το πρόγραμμα θα εξακολουθήσει να εφαρμόζεται και τις επόμενες μέρες με μόνιμη παρακολούθηση», πρόσθεσε.

No comments:

Post a Comment

-->