Γιούνκερ: Εδώ συνεργάζομαι με τον ακροδεξιό εταίρο του κ. Τσίπρα - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Wednesday, December 20, 2017

Γιούνκερ: Εδώ συνεργάζομαι με τον ακροδεξιό εταίρο του κ. Τσίπρα«Ακροδεξιό» χαρακτήρισε ο ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τον «κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα» στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες με τον νέο καγκελάριο της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς.


Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απαντώντας στην ερώτηση για το πώς μπορεί να συνεργαστεί με τους υπουργούς που προέρχονται από τον κυβερνητικό εταίρο του κ. Κουρτς, το Κόμμα της Ελευθερίας της Αυστρίας (FPÖ), έκανε αναφορά στον εταίρο του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον ως «ακροδεξιό».
«Εδώ συνεργάζομαι με τον ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα, έχω συνεργαστεί με τα ακροδεξιά κόμματα της Βουλγαρίας, της Σλοβενίας και αλλού, γιατί μεγαλοποιείτε το θέμα της Αυστρίας και εθελοτυφλείτε όταν πρόκειται για άλλες περιπτώσεις;» αναρωτήθηκε ο κ. Γιούνκερ, τασσόμενος «εναντίον κάθε προκατάληψης» απέναντι στη νέα κυβέρνηση της Αυστρίας.
«Πρόκειται για μια κυβέρνηση που έχει ξεκάθαρη φιλοευρωπαϊκή στάση κι αυτό είναι που έχει αξία για μένα» δήλωσε χαρακτηριστικά για την κυβέρνηση Κουρτς ο κ. Γιούνκερ.

No comments:

Post a Comment

-->