Σύγκρουση Π. Σκουρλέτη - ΚΚΕ για την παρέμβαση του ΠΑΜΕ - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Sunday, December 17, 2017

Σύγκρουση Π. Σκουρλέτη - ΚΚΕ για την παρέμβαση του ΠΑΜΕΤην αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη προκάλεσε η παρέμβαση που έκανε το ΠΑΜΕ στο περιφερειακό συνέδριο Δυτικής Αττικής, στη διάρκεια ομιλίας της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου. 


Θεωρώ ότι είναι ολισθηρός ο δρόμος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας μέσω του ΠΑΜΕ, να υιοθετεί, όχι τη λογική της διαμαρτυρίας που είναι απόλυτα κατοχυρωμένη συνταγματικά και έχει κάθε δικαίωμα να την κάνει, αλλά τη λογική της αντισυγκέντρωσης, ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης.
Η Αριστερά έχει υποφέρει σε αυτόν τον τόπο από αντισυγκεντρώσεις, έχει μπει στο  στόχαστρο της ματαίωσης των δικών της συγκεντρώσεων και πραγματικά είναι ένα πολύ επικίνδυνο δείγμα γραφής το να υιοθετεί τέτοιες μεθόδους, πρόσθεσε.
Στον κ. Σκουρλέτη απάντησε το ΚΚΕ, που πέρασε στην αντεπίθεση.
«Πάει πολύ υπουργοί της κυβέρνησης, η οποία ετοιμάζεται να χτυπήσει το δικαίωμα στην απεργία, να εγκαλούν το ΚΚΕ για τις συγκεντρώσεις  διαμαρτυρίας του εργατικού - λαϊκού κινήματος ενάντια στην "αναπτυξιακή" φιέστα της κυβέρνησης στη Δυτική Αττική, εκεί ακριβώς όπου οι πολιτικές στήριξης του κεφαλαίου έπνιξαν στη λάσπη ολόκληρες περιουσίες και οδήγησαν στο να χαθούν ανθρώπινες ζωές» σημειώνει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.
«Μήπως μετά το χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας η κυβέρνηση ετοιμάζεται να απαγορεύσει και τις συγκεντρώσεις;» κατέληξε το ΚΚΕ.

No comments:

Post a Comment

-->