Εκπτώσεις σε Βορειοκορεάτες προσφέρει εστιατόριο στη Γάζα, αλλά δεν υπάρχει κανείς να εκμεταλλευτεί την προσφορά - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Monday, December 18, 2017

Εκπτώσεις σε Βορειοκορεάτες προσφέρει εστιατόριο στη Γάζα, αλλά δεν υπάρχει κανείς να εκμεταλλευτεί την προσφοράΜοναδικές εκπτώσεις σε Βορειοκορεάτες προσφέρει ένα εστιατόριο στη Γάζα, αν και υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: δεν υπάρχουν υπήκοοι της Βόρειας Κορέας στην Παλαιστίνη.


Επιχειρώντας να δείξει την εκτίμησή του για την απόφαση της Βόρειας Κορέας να καταδικάσει την αναγνώριση από τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, ο διευθυντής ενός εστιατορίου στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπαλίγια, Ιμπραΐμ Ραμπά, ανακοίνωσε εκπτώσεις ύψους 80% προς τους Βορειοκορεάτες.
Παράλληλα, τοποθέτησε στο κατάστημά του μία μεγάλη εικόνα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, στην είσοδο του καταστήματος.
Επικαλούμενος σχετική αναφορά του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Ραμπά χαρακτηρίζει «ψυχικά διαταραγμένο» τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Και, παρ’ όλο που γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν Βορειοκορεάτες στη Γάζα, ο εστιάτορας ελπίζει πως κάποια μέρα αυτό θα συμβεί, ίσως με την ένταξή τους σε άλλες ξένες ανθρωπιστικές οργανώσεις.

No comments:

Post a Comment

-->