Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών: Από θαύμα δεν θρηνούμε θύματα από την έκρηξη - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Tuesday, December 12, 2017

Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών: Από θαύμα δεν θρηνούμε θύματα από την έκρηξη«Από θαύμα δεν θρηνούμε θύματα» δήλωσε ο Μιχάλης Κιούσης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας και ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων όπου σημειώθηκε έκρηξη τα ξημερώματα.


Μιλώντας στο Ant1 ο κ. Κιούσης ανέφερε πως άκουσε την έκρηξη και βγήκε μαζί με τον αδελφό του για να σβήσουν τη φωτιά που προκλήθηκε.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η έκρηξη προκλήθηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του πρατηρίου. «Η έκρηξη έγινε το 5.20 το πρωί, και 5.50 το πρωί θα άνοιγα, και θα είχα εξαϋλωθεί» είπε.
«Στις κάμερες ασφάλειας είδαμε δύο άτομα με μηχανάκι να αφήνουν ένα δέμα λίγο πριν τη στιγμή της έκρηξης και μετά είδαμε τον καπνό» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΟΒΕ.
Ο κ. Κιούσης σημείωσε πως δεν είχε προσωπικές διαφορές με κανέναν, αλλά όπως ανέφερε, τον είχαν απειλήσει κυκλώματα λαθρεμπόρων καυσίμων στο παρελθόν, αλλά όχι στο αμέσως προηγούμενο διάστημα.
Από την έκρηξη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΒΕ, έσπασαν τα τζάμια σε δύο οικοδομικά τετράγωνα, ενώ στην πόρτα του πρατηρίου δημιουργήθηκε κρατήρας.

No comments:

Post a Comment

-->