Ένωση Κεντρώων: Ο κ. Μητσοτάκης του 2017 είναι αυτοκόλλητος με τον κ. Τσίπρα του 2014 - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Monday, December 18, 2017

Ένωση Κεντρώων: Ο κ. Μητσοτάκης του 2017 είναι αυτοκόλλητος με τον κ. Τσίπρα του 2014«Η ομιλία του Κ. Μητσοτάκη με την οποία έκλεισε το συνέδριο της ΝΔ, θύμισε εκφωνητές ομιλιών στο Σύνταγμα παλαιοτέρων εποχών που με ένταση της φωνής, κραυγές και πολλά "θα" προσπαθούσαν να συνεπάρουν τα πλήθη» σχολιάζει η Ένωση Κεντρώων.


Όπως αναφέρει, «σήμερα μάθαμε από τον κ. Μητσοτάκη, ότι η σημερινή νέα γενιά που πληρώνει την κρίση δεν έζησε τις όμορφες στιγμές της μεταπολίτευσης, δηλαδή τα ρουσφέτια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τα θαλασσοδάνεια, τις πελατειακές σχέσεις, την αλήστου μνήμης εκείνη εποχή, που το βράδυ πήγαινες σε κάποιο κόμμα και το πρωί διοριζόσουν στη ΔΕΗ».
«Ώστε υπάρχει και καλή εποχή της μεταπολίτευσης που έχασε η σημερινή νεολαία» σημειώνει η Ένωση Κεντρώων, η οποία παράλληλα επισημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης «επανέλαβε ότι θα μειώσει φόρους, χωρίς να εξηγήσει με ποιους πόρους».
Καταλήγοντας, η Ένωση Κεντρώων υπογραμμίζει: «Λυπούμαστε, αλλά ο κ. Μητσοτάκης του Δεκεμβρίου του 2017, είναι αυτοκόλλητος με τον κ. Τσίπρα του Δεκεμβρίου του 2014. Πάμε λοιπόν, για ένα νέο χαμένο γύρο που θα μας κοστίσει όλο και πιο ακριβά. Τι το ήθελαν αλήθεια αυτό το συνέδριο, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει».

No comments:

Post a Comment

-->