Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του 2004 στηρίζει την «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Thursday, December 14, 2017

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του 2004 στηρίζει την «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής ΑθηνώνΟι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004 συναντώνται και πάλι στο γήπεδο για να στηρίξουν το Φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με κεντρικό μήνυμα «Αποστολή μας… η αγάπη».


Την Δευτέρα 18 Δεκέμβριου 2017  στις 15:00, δίνουν ραντεβού στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη, για έναν φιλικό αγώνα με την «Αποστολή», στην ομάδα της οποίας θα συμμετέχουν και πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας. 
Σκοπός της αναμέτρησης είναι  να συγκεντρωθούν τρόφιμα για να στηριχθούν οι συνάνθρωποι μας και κυρίως τα μικρά παιδιά που έχουν ανάγκη.
Το απόγευμα της Δευτέρας είναι μια ευκαιρία, λίγο πριν τις γιορτές, να θυμηθούμε και να τιμήσουμε τους παίκτες στους οποίους υποκλίθηκε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης  το 2004, φέρνοντας στο γήπεδο μόνο τρόφιμα αντί εισιτηρίου.
Την ποδοσφαιρική συνάντηση διοργανώνουν ο  Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

No comments:

Post a Comment

-->