Ανανέωση συμβολαίου: Ο Παναθηναϊκός περιμένει απάντηση από τον Δημήτρη Κουρμπέλη

Αθλητισμος

Ο Παναθηναϊκός προσέφερε ένα νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον Δημήτρη Κουρμπέλη και περιμένει την απάντησή του. Η πρόταση αυτή υπερβαίνει το ετήσιο συμβόλαιο που είχε ο Κουρμπέλης μέχρι τώρα και αναγνωρίζει την αφοσίωσή του στην ομάδα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα εξετάσει την πρόταση και θα δώσει απάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες, χωρίς να υπάρξει καθυστέρηση στην επίλυση του θέματος.

Η ομάδα επιθυμεί να κρατήσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη και έχει υποβάλει πρόταση ανανέωσης στον αρχηγό της, περιμένοντας την απάντησή του τις προσεχείς ημέρες. Ο Κουρμπέλης έχει στα χέρια του την πρόταση ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό, και η ομάδα εκφράζει την επιθυμία της να διατηρήσει τον αρχηγό της στο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο στον έμπειρο μέσο με αυξημένες αποδοχές και περιμένει την απάντησή του μέσα στο επόμενο διάστημα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστ ής έχει ανακοινώσει ότι οι αποφάσεις του σχετικά με το μέλλον της καριέρας του θα γίνουν γνωστές σύντομα, οπότε μπορεί να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα μέχρι το τέλος του μήνα.