Ηρώδειο: Στέφανος Κορκολής σε ήχους Μίκη Θεοδωράκη, για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Monday, September 4, 2017

Ηρώδειο: Στέφανος Κορκολής σε ήχους Μίκη Θεοδωράκη, για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»Στην έμπνευση και το πάθος του δημοφιλούς πιανίστα και συνθέτη Στέφανου Κορκολή να τους ταξιδέψει στο μουσικό σύμπαν του οικουμενικού μας μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη, αφέθηκαν χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι είχαν κατακλύσει το Ηρώδειο, το βράδυ της Παρασκευής,  στην εκδήλωση η οποία ήταν εξαιρετικά αφιερωμένη στα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».


Μαζί με τη Μαρία Φαραντούρη και την «αποκάλυψη μεγατόνων», όπως ο ίδιος ο Μίκης χαρακτήρισε την 22χρονη ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, ολόκληρο το Ηρώδειο τραγούδησε τα αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη, ενορχηστρωμένα από τον Στέφανο Κορκολή, ο οποίος τους έδωσε μια συμφωνική διάσταση.
TZAMAROS
«Τι πιο όμορφο από το να αρχίζει ένας μήνας με ΕΛΠΙΔΑ», είπε ο Στέφανος Κορκολής.
BROUSALIS GEORGE
Η συναυλία -που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», με τη συνεργασία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών -, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλοπούλου - την είχε θέσει υπό την αιγίδα του, και του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και με την παρουσία της Προέδρου του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, της Προέδρου της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών κας Μαρίας Γιαννίρη, και της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας κας Σίσσυς Παυλοπούλου, που ήταν οι επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής της εκδήλωσης.
Το κοινό αποθέωσε τον Στέφανο Κορκολή, τη Μαρία Φαραντούρη και τη Σοφία Μανουσάκη. Εντυπωσιάστηκε δε από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, τη χορωδία «ΙΩΝΙΑ» και τον διακεκριμένο μαέστρο Ιωακείμ Μπαλτσαβιά.
Στην εκδήλωση, την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέξανδρος Φλαμπουράρης και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η βουλευτής κα Σοφία Βούλτεψη. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, επίσης, η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κα Φώφη Γεννηματά, ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, η υφυπουργός Οικονομικών κα Αικατερίνη Παπανάτσιου, ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Αμανατίδης, η ευρωβουλευτής κα Ελίζα Βόζενπμπεργκ, οι βουλευτές κ.κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, Γιάννης Πλακιωτάκης, Γιώργος Κουμουτσάκος και Λιάνα Κανέλη, ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, Πρέσβεις, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί άλλοι.
Παραβρέθηκαν, επίσης, πολλά μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ενώ, επίσης, το «παρών» έδωσαν οι οικογένειες Λαιμού, Γουλανδρή και αλλά μεγάλα ονόματα του πολιτικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.

No comments:

Post a Comment

-->