Στο Αθηνών Αρένα για φέτος ο Αντώνης ρέμος - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Friday, September 8, 2017

Στο Αθηνών Αρένα για φέτος ο Αντώνης ρέμοςΈνα από τα ιστορικά μαγαζιά της αθηναϊκής διασκέδασης, το Αθηνών Αρένα, ετοιμάζεται να επιστρέψει φέτος και πάλι στο χάρτη της πόλης και μάλιστα φέρνοντας στην πίστα του το όνομα που είχε συνδεθεί στο παρελθόν μαζί του όσο κανένα άλλο, τον Αντώνη Ρέμο.

Αθηνών Αρένα Αντώνης Ρέμος επιστρέφουν επιτέλους και πάλι στη διασκέδαση της Αθήνας ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας και ετοιμάζονται να γίνουν ξανά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της διασκέδασης. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία της επιστροφής του κέντρου όμως σύντομα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το μοναδικό αυτό θέαμα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και αναμένουμε με αγωνία την επιστροφή αυτή. 


ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-18 Την τελευταία φορά που είδαμε το Αθηνών Αρένα να ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό ήταν τη σεζόν 2012-13, όπου απολαύσαμε στον χώρο του τον Αντώνη Ρέμο σε μια μοναδική συνεργασία με τον Στέλιο Ρόκκο. Την επόμενη σεζόν, 2013-14, το Αθηνών Αρένα μετατράπησε σε θέατρο, το pantheon Theatre από την οδό Πειραιώς 166 όπου βρίσκεται το κτίριο. Την αλλαγή αυτή εγκαινίασε και παλι ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος πραγματοποίησε μια σειρά μουσικοθεατρικών παραστάσεων με την Άννα Βίσση και κέρδισε τις εντυπώσεις ξανά. Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν εντυπωσιακές παραγωγές στον χώρο του με τις παραστάσεις που φιλοξενούσε να κερδίζουν συνεχώς την αγάπη του κοινού. Φέτος, αφήνει πίσω του και πάλι το Pantheon Theatre και επιστρέφει ξανά ως Αθηνών Αρένα επιφυλάσσοντας μια μεγάλη έκπληξη στο κοινό, που δεν είναι άλλη από την επιστρφοή του Αντώνη Ρέμου στον χώρο του. Μια επιστροφή που περιμέναμε καιρό τώρα και το μόνο βέβαιο είναι πως θα στεφθεί με μεγάλη επιτυχία. Ο Αντώνης Ρέμος 2017-2018 έρχεται να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστές της διασκέδασης για ακόμα μια σεζόν και να αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους σε αυτήν. ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-18 


Ο Ανώνης Ρέμος είναι ένας από τους σουδαιότερους τραγουδιστές της γενιάς του. Αυτό φάνηκε ήδη από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, το 1996, που έφερε τον τίτλο «Αντώνης Ρέμος» και αμέσως έγινε πλατινένια. Ακολούθησαν πολλοί δίσκοι και αμέτρητες επιτυχίες για να θεωρείται πλέον σήμερα ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους του είδους του. Δύο είναι τα νυχτερινά κέντρα με τα οποία ο Αντώνης Ρέμος έχει συνδέσει το όνομά του. Το Διογένης και το Αθηνών Αρένα. Στις πίστες του είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται και το κοινό του τον έχει απολαύσει στα μέρη αυτή αμέτρητες φορές. την περασμένη σεζόν, όπως και τις προηγούμενες, τον είδαμε στο Διογένης ενώ φέτος έρχεται η μεγάλη επιστροφή και για το Αθηνών Αρένα. 
Οι προετοιμασίες είναι πλέον πυρετώδεις για να βρεθεί ξανά στην πίστα του ύστερα από πέντε χρόνοα απουσίας. Αντώνης Ρέμος Αθηνών Αρένα ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν για τα καλά το κέφι. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που ο μεγάλος και αγαπημένος καλλιτέχνης θα ανέβει και πάλι στην πίστα που τον ανέδειξε και τον έκανε το νούμερο όνομα όνομα του τραγουδιού. Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα και εμείς ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα δούμε αυτή την κορυφαία συνάντηση. Αντώνης Ρέμος Αθηνών Αρένα έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση φέτος.!

No comments:

Post a Comment

-->