Π. Γερουλάνος: Δεν θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Friday, August 11, 2017

Π. Γερουλάνος: Δεν θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της ΚεντροαριστεράςΔεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς ο Παύλος Γερουλάνος.


Όπως δήλωσε δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ η συζήτηση θα έπρεπε να ξεκινήσει από το περιεχόμενο του νέου φορέα, μετά να αναζητηθεί το πολιτικό προσωπικό που θα υπηρετήσει αυτές τις θέσεις και στο τέλος να ανοίξει μια συζήτηση για τα σύμβολα.
«Όχι, προφανώς δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος ενός φορέα με τον οποίο διαφωνώ τόσο ριζικά, που διαφωνώ και στο εγχείρημα γενικά, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται», είπε ο κ. Γερουλάνος.
Πρόσθεσε ότι «ο πολιτικός χώρος [της Κεντροαριστεράς] απαξιώνεται όταν δεν κατεβάζει πολιτική πρόταση και προσπαθεί με επικοινωνιακούς τρόπους να κρύψει την απουσία αυτών των προτάσεων. Το πρόβλημά μας, κι αν αυτή τη στιγμή ο κόσμος μας γυρίζει την πλάτη, είναι ότι δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να ψηφίσω ένα κόμμα που αυτοκαταργείται, το οποίο γυρίζει την πλάτη στις αρχές και τις αξίες του».

No comments:

Post a Comment

-->