Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Αμερικανός ηθοποιός - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Saturday, August 26, 2017

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Αμερικανός ηθοποιός«Αγαπητοί θαυμαστές έμαθα ότι ένας ή περισσότεροι απατεώνες με μιμούνται και ζήτησαν από μερικούς από εσάς, με προσωπικά μηνύματα, να δωρίσετε χρήματα για διάφορους σκοπούς», έγραψε ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στο Twitter του.


«Απλά ήθελα να σας ενημερώσω ότι εάν κάποιος σας πει ότι είμαι εγώ, λέει ψέματα. Ποτέ δεν επικοινωνώ μέσα από πλατφόρμες επικοινωνίας και ποτέ δεν θα απευθυνόμουν μεμονωμένα σε θαυμαστές μου ζητώντας τους χρήματα. Οποιαδήποτε επικοινωνία από εμένα είναι μόνο δημόσια, από τις πραγματικές σελίδες που διαθέτω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», πρόσθεσε.
«Αισθάνομαι ευγνώμων για την απίστευτη αγάπη, την υποστήριξη και την γενναιοδωρία που δείχνει η μικρή μας κοινότητα. Κάποιοι θέλουν να επωφεληθούν από αυτό, οπότε ας προστατευτούμε. Σας αγαπάω και μείνετε ασφαλείς...», κατέληγε το μήνυμα του 52χρονου σταρ.
Όπως σημειώνει το Page Six, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα, καθώς ήταν ο έκτος πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για το 2017, κερδίζοντας 48 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.
Πάντως, ο Άιρον Μαν δεν είναι ο μόνος που πέφτει θύμα εκμετάλλευσης από απατεώνες.
Νωρίτερα φέτος, ο τραγουδοποιός Μπραντ Πέισλι είχε προειδοποιήσει τους θαυμαστές του να προσέχουν τους απατεώνες. «Μην πέφτετε στην παγίδα. Μην στέλνετε χρήματα σε κανέναν που ισχυρίζεται ότι είμαι εγώ ή κάποιος άλλος», είχε γράψει.

No comments:

Post a Comment

-->