Το Facebook έφτασε τα δύο δισεκατομμύρια χρήστες - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Friday, June 30, 2017

Το Facebook έφτασε τα δύο δισεκατομμύρια χρήστεςΠάνω από το 1/4 του πληθυσμού του κόσμου πλέον χρησιμοποιεί το Facebook σε μηνιαία βάση, όπως ανακοίνωσε το κοινωνικό δίκτυο.


«Από αυτό το πρωί, η κοινότητα του Facebook είναι επίσημα δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι» έγραψε σε ποστ του ο ιδρυτής του, Μαρκ Ζάκερμπεργκ την Τρίτη. «Σημειώνουμε πρόοδο στη διασύνδεση του κόσμου και τώρα ας φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά. Είναι τιμή να βρισκόμαστε σε αυτό το ταξίδι μαζί σας».
Στη συνέχεια, ανέβασε έναν χάρτη όπου φαίνεται η κατανομή των χρηστών ανά τον κόσμο, με το σχόλιο «ο κόσμος είναι λίγο πιο φωτεινός τώρα».
Το κοινωνικό δίκτυο φτάνει σε αυτό το ορόσημο 13 χρόνια μετά τη δημιουργία του από τον Ζάκερμπεργκ, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο Χάρβαρντ. Εν τέλει, εγκατέλειψε τις σπουδές του εκεί για να ασχοληθεί με το Facebook.
Όπως σημειώνει το BBC, το κοινωνικό δίκτυο είχε ανακοινώσει πως είχε ένα δισ. μηνιαίους χρήστες τον Οκτώβριο του 2012- κάτι που σημαίνει ότι ο αριθμός των χρηστών του διπλασιάστηκε μέσα σε κάτι λιγότερο από πέντε χρόνια.
Νωρίτερα μέσα στο έτος, το Facebook προειδοποίησε πως η ανάπτυξη στα διαφημιστικά έσοδα θα επιβραδυνθεί, ωστόσο οι φιλοδοξίες του Ζάκερμπεργκ παραμένουν μεγάλες, καθώς, όπως έχει πει ο ίδιος, σκοπός είναι να «διασυνδέσουμε τους πάντες».

No comments:

Post a Comment

-->