Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Πήραν την ευλογία του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου για το γάμο τους - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Wednesday, June 14, 2017

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Πήραν την ευλογία του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου για το γάμο τουςΟ γάμος της δεκαετίας θα είναι αυτός του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 3 Ιουλίου έχοντας στο πλευρό τους για παρανυφάκια θα έχουν τα τέσσερα παιδιά τους: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Όλοι ανυπομονούν για τη μεγάλη στιγμή που θα είναι μια οικογενειακή γιορτή και σήμερα το λαμπερό ζευγάρι πήρε και την ευλογία από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, θα είναι εκείνος που θα τελέσει το μυστήριο στην έπαυλη του κύριου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι θα είναι και οι κουμπάροι!
"Μεγάλη μας Τιμή και Χαρά να έχουμε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ Ιερώνυμου", έγραψε ο Σάκης Ρουβάς ανεβάζοντας μία φωτογραφία από την πρωινή του επίσκεψη στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του.Η Κάτια Ζυγούλη έχει ήδη κάνει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας με τον Σάκη Ρουβά να συμμετέχει σε μικρότερο βαθμό αφού στο πρόγραμμά του έχουν μπει και τα live του X Factor. To σούπερ μόντελ έχει κάνει πρόβες νυφικού με την Σήλια Κριθαριώτη και έχει φροντίσε, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, για το τι θα φορέσουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ενώ έχουν μοιραστεί ήδη και τα προσκλητήρια του γάμου.

No comments:

Post a Comment

-->