Ο τελευταίος αρσενικός λευκός βόρειος ρινόκερος αναζητεί ταίρι μέσω… Tinder - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Wednesday, April 26, 2017

Ο τελευταίος αρσενικός λευκός βόρειος ρινόκερος αναζητεί ταίρι μέσω… TinderΤο ταίρι του επειγόντως φαίνεται πως αναζητεί ο τελευταίος αρσενικός, λευκός βόρειος ρινόκερος του κόσμου, με τους φύλακές του, στο Ναϊρόμπι της Κένυας, να του δημιουργούν λογαριασμό στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder.


«Δεν μου αρέσει να τα παραλέω, αλλά η τύχη του είδους μου εξαρτάται κυριολεκτικά από εμένα» αναφέρεται στο προφίλ του Σουδάν, ενώ προστίθεται πως του αρέσει να τρώει χορτάρι και να δροσίζεται στη λάσπη.
«Δεν έχω προβλήματα. Έχω ύψος 1,80 και ζυγίζω 2,2 τόνους, αν αυτό έχει κάποια σημασία», προστίθεται στον λογαριασμό του υποψήφιου «γαμπρού».
Με αυτόν τον παράξενο τρόπο, μέσα από το προφίλ του στο Tinder, οι φύλακες του 43χρονου (δηλαδή υπέργηρου για ρινόκερο) Σουδάν ευελπιστούν ότι θα συγκεντρώσουν αρκετά χρήματα για να προχωρήσουν σε μια «θεραπεία γονιμότητας», καθώς όλες οι προσπάθειες που έχουν κάνει μέχρι τώρα ώστε να ζευγαρώσει με φυσικό τρόπο απέτυχαν.
REUTERS/THOMAS MUKOYA/FILEΟι επιστήμονες σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το σπέρμα του για να γονιμοποιήσουν το ωάριο μιας από τις δύο τελευταίες θηλυκές του είδους: της 17χρονης Σάτου ή της 27χρονης Νατζίν.
Το έμβρυο θα εμφυτευθεί σε «παρένθετη μητέρα», μια λευκή νότια ρινοκερίνα, ένα είδος πολύ πιο διαδεδομένο.
Τα κέρατα των βόρειων λευκών ρινόκερων θεωρούνται πολύτιμα, καθώς λαθροθήρες τα πωλούν αντί 50.000 δολαρίων το κιλό.

Reuters

No comments:

Post a Comment

-->