Επτά πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την ταινία «Pretty Woman» - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Saturday, March 25, 2017

Επτά πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την ταινία «Pretty Woman»


Γιατί έκαναν μασάζ στην Τζούλια Ρόμπερτς πριν τις ερωτικές σκηνές και ποιος σπουδαίος ηθοποιός πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση στην ταινία;
H Pretty Woman η αμερικανική αισθηματική κομεντί, με πρωταγωνιστές τη Τζούλια Ρόμπερτς και Ρίτσαρντ Γκιρ, έχει γράψει ιστορία στο Χόλιγουντ. Η ταινία της Βίβιαν Γουόρντ, μιας πόρνης πολυτελείας στο Χόλιγουντ, που προσλαμβάνεται από τον Έντουαρντ Λούις, έναν πλούσιο επιχειρηματία, ως συνοδός του, συνεχίζει να συγκινεί τους θεατές.

Το «Pretty Woman» είναι μια ταινία της Disney και παραμένει μέχρι σήμερα το φιλμ με τις μεγαλύτερες εισπράξεις για την θρυλική εταιρία κινηματογραφικής παραγωγής.

Ο τίτλος της ταινίας, όπως αναγραφόταν στο σενάριο αυτής, ήταν «3.000 δολάρια». Είναι το ποσό που δίνει ο Edward (Ρίτσαρντ Γκιρ) ώστε να απολαύσει τη συντροφιά της Βίβιαν (Τζούλια Ρόμπερτς) για μία εβδομάδα.

Τα 42.1276.400 εισιτήρια που έκοψε η ταινία σε όλο τον κόσμο, την ανέδειξαν ως την κορυφαία ρομαντική κομεντί όλων των εποχών.

Η Τζούλια Ρόμπερτς δεν ήταν η πρώτη επιλογή των παραγωγών για τον ρόλο της Βίβιαν. Όσο για τις ηθοποιούς που είχαν σκεφτεί για τον ρόλο της...Pretty Woman, ήταν Sandra Bullock, η Meg Ryan, η Madonna, η Kristin Davis, η Sarah Jessica Parker και η Drew Barrymore.

Η αρχική ιδέα των δημιουργών ήταν ένα κοινωνικό δράμα για την πορνεία και τον εθισμό στα ναρκωτικά. Το τέλος δεν θα ήταν ευτυχισμένο, μιας και ο Edward και η Vivian θα ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους.

Στην ταινία πραγματοποιεί την τελευταία του εμφάνιση ο σπουδαίος ηθοποιός Ralph Bellamy που υποδύθηκε έναν ιδιοκτήτη ναυπηγικής εταιρίας. Έναν χρόνο μετά από την κυκλοφορία της ταινίας, ο Bellamy έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών.

Ιδιαίτερα νευρική ήταν η Τζούλια Ρόμπερτς πριν τις ερωτικές σκηνές της ταινίας. Από το άγχος της, είχε φανεί μία φλέβα στο πρόσωπό της. Για να ηρεμήσει, ο Ρίτσαρντ Γκιρ και ο σκηνοθέτης τη ταινίας Γκάρι Μάρσαλ, χρειάστηκε να της κάνουν μασάζ στα πόδια.

No comments:

Post a Comment

-->