Πειθαρχικός έλεγχος σε υπάλληλο του δήμου Αθηναίων που έκλεισε τη Λέσχη Φιλίας στην Πανόρμου - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Wednesday, January 11, 2017

Πειθαρχικός έλεγχος σε υπάλληλο του δήμου Αθηναίων που έκλεισε τη Λέσχη Φιλίας στην Πανόρμου

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ξεκίνησε ο πειθαρχικός έλεγχος σε βάρος τους υπαλλήλου του δήμου Αθηναίων, που έκλεισε χθες βράδυ τη Λέσχη Φιλίας στην Πανόρμου, όπου είχε υπηρεσία, μιάμιση ώρα, πριν φτάσει ο αντικαταστάτης του, αναγκάζοντας έναν άστεγο να αποχωρήσει.


«Πρόκειται για απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου, ο οποίος ελέγχεται ήδη πειθαρχικά. Είναι ανεύθυνη η στάση του να εγκαταλείψει το θερμαινόμενο χώρο» δήλωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας και Ισότητας του δήμου Αθηναίων Μαρία Στρατηγάκη, τονίζοντας ότι «ο δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει τη μεγάλη προσπάθειά του να προστατεύει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».
Και σήμερα αλλά και για όσο οι καιρικές συνθήκες το απαιτούν παραμένουν ανοιχτές για τους αστέγους και για όποιον άλλον έχει ανάγκη, οι Λέσχες Φιλίας της Κολοκυνθούς, (Αίμονος 9 και 'Αστρους), του Κουκακίου (Δράκου 26-28), της Πανόρμου, του Αγ. Μελετίου (Ξεναγόρα 6) καθώς και η αίθουσα γυμναστηρίου ΟΠΑΝΔΑ στο Παγκράτι. Τις προηγούμενες νύχτες, που επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες, κατέφευγαν σ΄αυτές τις Λέσχες Φιλίας τουλάχιστον 40 άτομα, κατά μέσον όρο κάθε βράδυ. Από τον περασμένο Νοέμβριο, είναι το τρίτο κύμα κακοκαιρίας για το οποίο λαμβάνει έκτακτα μέτρα ο δήμος Αθηναίων.

No comments:

Post a Comment

-->